dijous, 21 de març de 2019

Maquillatge SOS

Tens només 5 minuts per maquillar-te? Et donem les claus per un maquillatge SOS des de Raffel Pages Rubí, la teva perruqueria de Rubí.
Hi ha dies en el que el temps vola, passa tan de pressa que ni tan sols ens adonem que no hi ha temps per arreglar-se i el maquillatge ja és impossible. 

Per això et donem les claus i les passes que has de seguir per maquillar-te de forma professional en un temps rècord.


1. Aplica l'Hidro-Flash de Jorge de la Garza per preparar la pell abans d'iniciar el maquillatge. Posa-t'el al rostre i després dona tocs suaus perquè  penetri a la pell.

2. Utilitza un corrector per les imperfeccions de la teva pell. Amb el Concealer Pen Waterproof aconseguiràs el teu to exacte de pell. Amb dos tons, el més clar per aplicar a les zones a destacar, i el més fosc per marcar el pòmul.

3. Utilitza una pols compacta amb doble funció per donar un acabat vellutat o be per donar un toc de color amb una pols amb efecte bronzejat.

4. Maquilla els teus ulls. La nostra recomanació per guanyar temps, és el Reflect Shadow de Jorge de la Garza. Aplica'l des del roll-on al centre de la parpella mòbil i difumina'l amb el dit.

5. Maquilla les teves pestanyes per aconseguir una mirada més definida.

6. Dona un toc extra de llum amb un il·luminador com el Light Diffusing. El pots fer servir a pòmuls, contorn de llavis, pont del nas i barbeta.


Necessites més consells per maquillar-te? Vine a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí, i t'assessorarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada