diumenge, 21 d’abril de 2019

Arriba la Comunió a Rubí

El mes de maig és el mes per excel·lència de les comunions. Nens, nenes, pares i familiars preparen aquest dia tan important amb moltíssima il·lusió.
Entre tots els preparatius no queda massa temps per pensar, i per aquest motiu et volem donar algunes idees de pentinats per les nenes que aquest any fan la comunió.


Les trenes són la sensació del 2019.

Aquesta any ens trobarem cabells plens de trenes. Una tendència que ja porta alguns anys però continúa de moda. Les trenes permeten mantenir el cabell pentinat durant tota la celebració i és una molt bona opció pels cabells més rebels.
El cabell de costat potencien la dolçor de les nenes, tot i que necessiten ben poc aquell dia per lluir maques. Aquesta opció permet dur el cabell amb un semirecogit.

Recollit amb la ratlla al mig i als laterals una tira de cabell o trena oberta. Per les nenes que volen lluir una melena és ideal. D'aquesta manera podem donar una mica més de protagonisme al rostre però mantenint la seva part més infantil.

Buscar un detall bonic i primaveral és possible amb els tocats de flors. Les corones florals o senzillament un detall floral dona un toc sofisticat i de color al pentinat.
Diademes i complements poden ser usats en la versió més clàssica o en versions més modernes o vinatge. Està clar que el condicionant serà el vestit, però donen un toc molt bonic als pentinats de comunió.


Els detalls daurats i platejats en funció dels tons del vestit, aportaran un toc molt elegant i sofisticat a la nena.


Els nens també tenen a dir la seva!


La varietat de talls pot ser infinita, així que per aquell dia també pot lluir diferent, més modernet o clàssic en funció de les seves prioritats. 
Els talls més igualats, com el de la imatge, no són gaire afavoridors per un dia tan assenyalat. Així que oblidat de la moto i fes que el teu nen estigui més guapo que mai.
Si no tens clar quin és el pentinat que escolliràs per la teva filla, et podem ajudar al nostre centre de Rubí, Raffel Pages Rubí. T'esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada