diumenge, 14 d’abril de 2019

Nou maquillatge de primavera a Raffel Pages Rubí

A Raffel Pages Rubí, la teva perruqueria a Rubí, et portem la nova col·lecció de Jorge de la Garza Brown Addict.Una nova col·lecció inspirada en el color marró i les seves tonalitats, des de tons arena fins als marrons més profunds i foscos. Aconseguiràs un equilibri i harmonia al teu rostre.

Gràcies a la versatilitat d'aquests tons aconseguim looks naturals o més extremats.


Vols conèixer tots els nous productes?


Ulls


La nova paleta d'ulls 03 Brown's Dream podrem realitzar diferents combinacions per aconseguir el maquillatge que més s'adapti al nostre estil.Amb el nou Kajal Liner Waterproof 02 Brown aconseguirem un acabat més intens i extremat.
Rostre


Et proposem un rostre d'aspecte bronzejat i saludable, en harmonia amb el maquillatge d'ull. El nou Bronzer & Highlighter és un producte versàtil, amb el que aconseguiràs el joc que necessites per lluir el rostre bronzejat i amb una llum càlida que enamora.


Llavis


Una ampliació d'Emotional Gloss amb un nou to, el 07 Peacefull. És un to neutre d'acabat lluent que proporciona un aspecte fresc.
Si vols conèixer aquests o altres productes, estem a la teva disposició a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada