dimarts, 16 d’abril de 2019

Nodreix el teu cabell per la nit

Arriba a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí, el 8h Magic Night Serum, el nou sèrum hidratant de Kerastase.
Transforma el teu cabell eixut durant la nit. És com una crema de nit intensiva, el sèrum s'endinsa en el teu cabell mentre dorms per reparar i nodrir, deixant el teu cabell lleuger i sedós al matí.

Aquest sèrum nocturn sense esbandida dona un impuls nutritiu a tots els tipus de cabells secs. (h de nutrició nocturna per un cabell perfecte pel matí. Enriquit amb extracte de rizona d'iris i una mescla de 5 vitamines, inclosa la vitamina E, el sèrum s'endinsa intensament a la fibra durant 8 hores per aconseguir l'absorció i restablir els nivells de nutrició del cabell.
La seva textura cremosa i lleugera s'adapta a tots els tipus de cabell: al cabell fi ajuda desfer els nusos del cabell, i en cabells normals i gruixuts proporciona una major manejabilitat.

Aplicat a la nit, el cabell absorbeix progressivament els nutrients del sèrum per revertir la pèrdua de nutrients durant el dia.

Aquest producte similar a un gel de llet, es fon al cabell per ser absorbit ràpidament. Al matí següent, el cabell es veu nodrit i està visiblement més suau, més fàcil de pentinar, amb un acabat setinat lleuger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada