dimarts, 25 de juny de 2019

Conserva intacte la coloració del teu cabell


Perds la coloració del teu cabell en dies? Al post d'avui de Raffel Pages Rubí, et donem alguns consells per mantenir el color del teu cabell perfecte.
Per conservar el color dels cabells com el primer dia, has de seguir 4 senzills passos:

1- POSA'T EN LES MANS DELS MILLORS COLORISTES

Un colorista professional no només pot oferir-te la millor selecció de tons, sinó també una sessió de coloració que permetrà al color penetrar profundament en el cabell per aconseguir un resultat durador. Nosaltres treballem amb Magirel, Inoa, Diarichesse,Dialight i Botanea tots ells de L’Oreal Professionel.
2- RENTA MENYS EL TEU CABELL

Fins i tot la millor de les coloracions pot tenir dificultats per mantenir-se viva si no es té cura amb els productes adequats. Assegura't d'utilitzar xampú i condicionador per a cabells acolorits, i aplica un tractament amb mascareta una vegada a la setmana. Nosaltres et proposem la línia Chromatique de Kérastase. Si tens dubtes de quin és el més adequat per a tu, fes-nos una visita i et farem un diagnòstic amb l’ajuda de l'APP de Kérastase.
D'altra banda rentar el cabell cada dia pot danyar la lubricació natural de les fibres capil·lars, fent que els cabells quedin secs i apagats, i també pot provocar que el teu nou color perdi a poc a poc força i intensitat. Si així i tot, vols rentar-te els cabells cada dia podem fer-te un maquillatge de cabell entre coloracions i el teu color tornarà a brillar com el primer dia.

3-  A L’ESTIU PROTECCIÓ SOLAR PER AL TEU CABELL

Durant els mesos de calor, el sol pot eixugar i decolorar els nostres cabells. És imprescindible utilitzar productes que ens facin pantalla dels filtres UV. També és interessant canviar el xampú  i mascaretes aquests mesos de calor, perquè podem reparar els danys que el clor i l’aigua salada fan a la fibra del nostre cabell.

4- MANTENIR LES PUNTES A RATLLA

Imprescindible tenir les puntes en bon estat. Això passa per fer un tall assíduament. (nosaltres et recomanem màxim cada 2 mesos)  i si ets d’aquelles que portes una melena infinita i aquests tempos et semblen excessius, a les hores necessites el nostre protocol de puntes obertes que et permet eliminar totes les puntes malmeses amb només 5/6 mm de tall. Increïble oi? Però cert!!!

Recomanacions de la Laura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada