dimarts, 27 d’agost de 2019

Com pots cuidar el teu cabell després de les vacances?


Sol, platja, mar, piscina, etc. Són alguns dels grans plaers de l’estiu i, sobretot, de les vacances, però una vegada s’han acabat les vacances toca tornar a la vida real i adonar-nos que ens hem oblidat completament de cuidar el nostre cabell: ni mascaretes ni protectors solars.

Abans de tornar a la feina acostumem a passar pel saló de perruqueria per donar color i tallar-nos el cabell, però tenim en compte els tractaments d'hidratació, reconstrucció i nutrició que aquest necessita? D'això precisament us volem parlar!
Hi ha un gran ventall de tractaments que el teu cabell agrairà. Te’n destaquem tres:


1) Stempood:


Es un tractament de pro-queratina, una molècula artificial patentada per l'Oréal. Amb el cabell humit, apliquem la pro-queratina, assequem i passem la planxa de vapor. El vapor obre la cutícula del cabell per tal que la pro-queratina penetri i la planxa la tanca. El cabell queda suau i brillant. Recomanem que aquest tractament es faci dues vegades al mes.2) Keratherapiste tractament de cauteritzat:


Aquest tractament el realitzem amb concentrats de kerastase. La primera dosi a aplicar és el vita-ciment, el qual treballa de manera interna en la fibra. La segona dosi que apliquem és el oleo-fusion, la nutrició que treballa de manera externa. A continuació acabem d’eixugar el cabell i cauteritzem amb planxa a 170°. Aquest tractament és una recàrrega de matèria.


3) Queratina amb o sense cauteritzar:


A) Sense cauteritzar es tracta d’una hidratació intensa i controla aquest crespat que tant ens molesta.
B) Amb cauteritzat controla el volum i el crespat. Deixa un cabell suau, brillant i fàcil de pentinar.
C) Amb cauteritzat per tal que et quedi el cabell llis i brillant.


Recomanacions de la Kristina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada