dimarts, 24 de setembre de 2019

A Raffel Pages Rubí et cuidem amb FLASH K-WATER de Kérastase

Ens agrada cuidar el teu cabell amb els millors productes, és per això que a partir d’ara a Raffel Pages Rubí et portem el primer tractament de lluentor ultra instantània i amb més lleugeresa i fluïdesa.
L’exclusiu i novedòs servei de perruqueria


Anar a la perruqueria és com una transformació sobrenatural, surts sentin-te increïble i nosaltres volem que el teu cabell estigui impecable en estil i textura; saludable, brillant i enlluernador. 

És encantador rebre un tractament de cura intensa durant la teva visita a la perruqueria, ja sigui com a complement a un tallat de cabell, una coloració o un pentinat. El problema és que els tractaments convencions requereixen diversos minuts per fer efecte. És possible que hagis d’estar esperant al rentat per obtenir tots els beneficis. A més, pot preocupar-te que la fórmula sigui massa densa i et doni pes al cabell. Per tant, acabes escollint renunciar al tractament, simplement perquè no tens temps. 

És per això que ara et portem l’avançada tecnologia lamel·lar K Water a la teva perruqueria; una solució de revestiment líquida, composta d’una barreja única de molècules de cura ultra-lleugeres en moviment lliure. Aquestes s’activen instantàniament i creen una superfície perfecta i homogènia. El cabell emergeix brillantor, fluïdesa i sense pes. És una transformació total per perfeccionar el cabell, en un instant. El tractament


A diferència d’una mascareta capil·lar convencional, en la qual els agents de cura s’emulsiona en una crema líquida, el poder de K Water es troba en un líquid transparent. La fórmula actua instantàniament sobre la fibra i s’aclareix fàcilment per un acabat sense pes.

Aplicarem K Water després del xampú i l’esbandirem immediatament abans de pentinar. És molt important que aquesta tecnologia s’apliqui quan el cabell està mullat perquè el producte necessita aigua per activar el seu funcionament. Una vegada el K Water es posa en contacte amb l’aigua en el cabell, les molècules de cura s’organitzen en estructures lamel·lars fines per recobrir la fibra capil·lar, omplint les irregularitats i deixant-lo uniforme. El cabell quedarà fluid i amb una brillantor cristal·lina en qüestió de segons.
Els resultats


Després de tan sols uns segons de contacte, la tecnologia lamel·lar de K Water millora espectacularment la qualitat del cabell, deixant-lo increïblement saludable i lleuger. El cabell queda protegit contra ruptures i és més fàcil de pentinar i assecar. El tacte és suau i altament reflectant. T’assegurem que sortiràs de la perruqueria amb el cabell brillant i sense perdre ni un minut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada