dimarts, 24 de setembre de 2019

Elimina els signes de cansament de la teva cara

Sabem que és dur el dia a dia, i els primers signes de cansament apareixen al teu rostre. Per aquest motiu, des de Raffel Pages Rubí, et donem uns consells per eliminar aquests signes en 5 minuts. T'apuntes?1. Prepara la teva pell


Una vegada tinguis neta i hidratada la pell, polvoritza Hidro flaix sobre el teu rostre per a donar un efecte tensor: aconseguiràs una pell ferma, més fresca i jove, a més de que el teu maquillatge durarà més hores.

2. Aplica la base de maquillatge


La base de maquillatge Mineral Sheer Tint aportarà un aspecte molt sucós a la teva pell. Aplica-la amb els dits tenint en compte que cal repartir-la de forma homogènia per tot el rostre.

3. Corregeix i dona llum


Aplica el Concealer Pen Waterproof i treballa-ho a lleugers tocs per a escalfar el producte i segellar-lo. Els punts assenyalats són estratègics per a canviar d'aspecte, perquè aclareixes zones fosques aportant llum, dissimules línies d'expressió, i realces ulls i pòmuls amb un efecte òptic ascendent que rejoveneix fent efecte lifting.

4. Aporta una mica de color


Amb un bronzejador pots aconseguir donar color a la teva pell, simulant un toc de sol natural. Tria el bronzejador i amb una brotxa bisellada aplica-ho en el front, pòmul, envà del nas i mentó. Amb el producte que queda en la brotxa dóna un toc en el coll i escot.


5. Il·lumina la teva miradaAmb els dits, aplica una ombra clara la parpella mòbil per a il·luminar la mirada i treballa la màscara de pestanyes de baix cap amunt en forma de ventall per a obrir els ulls.

6. No oblidis els llabis


Depenent del teu estat d'ànim, tria el color que millor et faci sentir. Per a aconseguir un look més fresc, aplica el labial amb el dit mitjançant lleugers tocs des del centre del llavi cap a fora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada