dimarts, 24 de setembre de 2019

Vols mantenir la teva coloració amb lluentor?

Per a aquelles que teniu el cabell acolorit et portem, al nostre saló de perruqueria Raffel Pages Rubí, el nou producte Acidic Sealer, una loció segelladora de lluentor per enfortir el cabell per a una protecció òptima i una lluentor intensa i duradora.

Aquest àcid és una loció líquida amb textura lletosa que s’aplica sobre el cabell humit i fixa els pigments garantint una cura suau per als colors més sensibles i una millor durabilitat. De fet, et deixa un cabell fins a 6 vegades més lluent després de la seva aplicació.
Com l’aplicarem per garantir aquest resultat? 


  1. Rentar amb el xampú VITAMINO COLOR: rentem el cabell dues vegades amb el xampú. Primer per a netejar-lo i després per a tractar-lo.
  2. Tractar-lo amb el tractament VITAMINO COLOR – ACIDIC SEALER: després de rentar-lo amb el xampú corresponent, apliquem l’Acidic Sealer directament sobre el cabell. L’emulsionem i l’esbandim immediatament i abundantment.
  3. Perfeccionar amb l’sprayVITAMINO COLOR:ruixem sobre el cabell net, humit o eixut. Finalment el pentinem de forma habitual sense esbandir-lo. Et deixem un cabell protegit i lluent per una llarga durada temporal. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada