dimarts, 24 de desembre de 2019

Talls de cabell pel 2020

Arriba el 2020 carregat de noves tendències pel teu cabell. Vols saber quins seran els talls de moda?A Raffel Pages Rubí, et portem els talls de cabell que seran tendència al 2020.

Ja estem en el compte enrere i acomiadant el 2019, així que ja toca pensar en el pròxim any. Un any que vol potenciar la nova feminitat amb els talls curts, els pixies i els talls garçon tan originals.
La mitja melena continuarà triomfant, i vindrà acompanyada de cerrells llargs, capes, melenes llargues o molt llargues. Continua llegint per conèixer quins seran els talls estrella.


Cabell molt curt: pixie i nou garçon


Per les més atrevides i amb ganes de lluir guerreres, un tall purament masculí per empoderar un nou concepte de feminitat més fort que mai. 
Mitja melena: el bob 2020


Ja era el tall indiscutible del 2019, però continuarà arrasant aquest 2020. Arriba amb diferents versions, amb o sense cerrell, i en ocasions també asimètric.


Melena midi: long bob


Les melenes llargues també seran espectaculars aquest 2020. Es tracten de bobs que han crescut i ara es converteixen en un mullet. Tant amb o sense cerrell arriben austeres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada