dimarts, 25 de febrer de 2020

Cuidem junts del medi ambient
Cada vegada hi ha més preocupació per al medi ambient i la relació amb la nostra salut. Com no podia ser d’un altra manera aquesta preocupació ja ha arribat a les perruqueries i nosaltres no volem quedar endarrere…

Ja fa uns anys que vàrem participar en el projecte “Rubí Brilla” proposat per l’ajuntament de Rubí, i vàrem obtenir una bona qualificació:Or en Energia, Rubí (la màxima) en residus i Bronze en producte. No contents amb això seguim treballant per millorar la nostra nota.


D’aquí a uns dies escalfarem la totalitat de la nostra aigua amb un sistema d'aerotèrmica molt més eficaç que els actuals acumuladors elèctrics.

Disposem un descalcificador que garanteix el tractament de tota l’aigua que s’utilitza en el saló, millorant el manteniment de la maquinària i sobre tot la bellesa i salut del  vostre cabell i pell.

El 100% de l'energia elèctrica prové de fons renovables a través de la cooperativa comercialitzadora catalana Son Energia  i el 99,9% de la il·luminació és LED.

El sistema de reciclatge que seguim és exhaustiu. Separem paper, cabell, envasos  (entre els que es fa un altra separació amb els tòxics o que necessiten un reciclatge especial (com són els envasos de laques, tints i esmalts d’ungles) per descomptat les piles i els embalatges de porexpan....


Quan parlem de producte és una mica més difícil perquè no depèn solament de nosaltres, però treballem amb grans marques que sí, són pioneres en qualitat, tecnologia i compromís.

Per exemple, l’Oreal està substituint tots els envasos d’alumini dels tints per materials menys nocius i la majoria dels plàstics són reciclats.
Des de 1989 no testa cap producte en animals ni utilitza cap formula o ingredient que ho hagi fet.

Kérastase utilitza fórmules químiques en la fabricació a través del sistema de síntesi. Això garanteix la biodiversitat i crea fórmules pures, estables en el temps i sense al·lèrgens. Pel que fa a productes qüestionats com a saludables podem aclarir que:
  • Sulfats: S’utilitzen pel seu poder de rentat, escumant... i  només en productes amb esbaldit, minimitzant el temps de contacte amb la pell i per tant les possibles irritacions. Disposem també de de fórmules més suaus al respecte “Gentle formula”.
  • Tots els banys (xampús) són d'ús freqüent i cap d’ells és inadequat per a cabells on hàgim fet serveis tècnics com poden ser queratines o coloracions. Sempre però, podem millorar el resultat triant els “Gentle formula”.
  • Silicones: Recobreixen el cabell aportant suavitat i brillantor. Kérastase utilitza només silicones d’origen sintètic d’alta eficàcia i amb un mínim impacte mediambiental.
  • Parabens: Eviten la proliferació de microorganismes i impedeixen la contaminació del producte. En cosmètica s’utilitzen parabens d’origen sintètic i Kérastase utilitza només parabens de cadena curta que són segurs, no agressius i eficaços.


Treballem amb línies més naturals com poden ser AURA BOTÀNICA de Kérastase.  On el 98% de les fórmules són d’origen totalment natural i actius provinents de comerç just. Sense sulfats, silicones ni parabens. El mateix passa amb la coloració de plantes BOTANEA (cultivades a l'Índia a través de comerç just)  i 100% vegana.

Els productes de maquillatge professional que utilitzem  i també tenim a la venda són de la prestigiosa firma Jorge de la Garza. D’alta qualitat i acabem d’obtenir les certificacions Cruelty i vegana. Els seus ingredients tots d’origen natural. El pél del pinzell estan sent substituïts per pél d’origen sintètic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada