dimarts, 31 de març de 2020

Com allisar-te el cabell a casa

Aquests dies de confinament és difícil pentinar-se, si més no, la majoria dels dies. Per això, des de Raffel Pages Rubí, avui et volem donar alguns consells per allisar-te millor el cabell a casa.
Existeixen vàries formes d'allisar-te el cabell, però t'explicarem les més senzilles, amb aparells que ben segur tens a casa.


Assecador


El mètode més senzill i utilitzat per totes nosaltres. Et recomanem fer ús d'ell juntament amb un raspall rodó i una boca per l'assecador.

És important aplicar un protector de calor (al nostre personal t'ajudarà a triar el més adequat per a tu), després treu bastant la humitat del teu cabell, primer amb la tovallola i després amb l'aire de l'assecador.
Per aconseguir millors resultats, et recomanem que facis particions. Amb poc cabell és més fàcil treballar. A la fotografia que et mostrem a continuació veuràs aproximadament la quantitat de cabell que et recomanem aixugar cada vegada.Has de mantenir una distància prudent entre la boca de l'assecador i el raspall, per evitar que el cabell es cremi.
Comença per la part de la nuca i vés allisant mica de en mica cap a la part superior.
La part que més et costarà és la de darrere.


Planxa


És una eina molt fàcil d'utilitzar, però et donarem un parell de consells perquè mantinguis el cabell en bon estat després del seu ús.

Has de tenir en compte que el cabell ha d'estar completament eixut i haber aplicat previament el protector de calor. Tenint en compte la temperatura de la majoria de les planxes faries malbé el cabell molt ràpid si té una mica d'humitat.
Quan allisis el teu cabell amb la planxa et recomanem fer petites particions per aconseguir millors resultats. També és ideal que utilitzis un raspall just davant de la planxa per separar el cabell.


Raspall d'aire o elèctric


Hi ha altres aparells que et poden anar bé per aconseguir bons resultats. Però recorda que els raspalls elèctrics o d'aire no aporten tan bons resultats, sobretot si el teu cabell és bastant ondulat.Recorda que amb una mica de paciència i pràctica, aconseguiràs uns grans resultats.Cap comentari:

Publica un comentari