dilluns, 16 de març de 2020

#emquedoacasa


#emquedoacasa

Alguns consells

Ens esperen uns dies de confinament a casa a causa de les mesures per a prevenir la propagació del Coronavirus.

Segur que per molts motius seran dies difícils. Per exemple, els petits de la casa, tot i el temps que puguin passar-se davant dels dispositius digitals que tant els hi agraden, també necessiten córrer i alliberar l’energia que els caracteritza i els espais reduïts de la majoria dels habitatges pot dificultar-ho.D’altra banda, la quantitat d’informació que ens arriba a través de les xarxes tampoc contribueix a assossegar les nostres emocions.

Així que us volem aportar uns consells de bellesa que pensem poden ajudar-nosa mantenir el bon estat tant de la nostra imatge com del nostre estat emocional.

Com sabeu, la nostra imatge personal està lligada estretament a les nostres emocions i així ho hem entès sempre al nostre Saló. Tant és així, que després d’un servei amb la nostra estilista, el nostre ànim es veu afectat amb una major seguretat, una alegria més gran i la mirada se’ns il·lumina. En resum, ens sentim més atractius a la vista dels altres i això contribueix a millorar les nostres relacions personals.

És per aquesta raó que us animem a no deixar de banda la vostra imatge personal encara que no us pugueu moure de casa. I a la vegada mantenir una rutina que inclogui la higiene i la imatge de tota la família.Per aquells clients que només us renteu els cabells a la perruqueria, dir-vos que si no disposeu d’un xampú en sec, us animem que proveu per uns dies a rentar-vos-el i pentinar-vos a casa. 

Hi ha un munt de tutorials a Youtube que us ajudaran. Però si teniu dubtes també podeu preguntar-nos  a través del mòbil 601 060 781 o de Facebook i Instagram. Estarem atents a qualsevol petició que ens feu.Per als nens també pot ser una diversió jugar a ser estilistes, segur que serà tota una experiència.

Tampoc us descuideu el maquillatge. Sovint quan som a casa no ho fem, i malgrat que sóc una ferma defensora de deixar descansar la nostra pell, crec que en aquests dies pot ajudar-nos a pujar l’ànim.I la roba, una de les altres coses que podem descuidar-nos aquests dies #Treiemnoselpijama!!!  (a no ser que sigui sexi ;) ).

Posem-nos guap@s. Per a ells per a nosaltres.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada