divendres, 3 d’abril de 2020

El cabell durant l'embaràs

Els canvis hormonals són un dels primers trastorns que viuen les embarassades, i per tant, és normal que el teu cabell hagi patit canvis.
Des de Raffel Pages Rubí, t'expliquem com cuidar el teu cabell abans i després de l'embaràs.No totes les dones pateixen els mateixos canvis en el seu cabell. Algunes dones el noten més fort i brillant, i en canvi, d'altres el tenen més prim i dèbil. Pots estar tranquil·la perquè els canvis en el teu cabell són completament normals.

Com ja hem comentat anteriorment, les hormones són les causants d'aquests canvis, i el cicle del fol·licle pilós, es veu afectat.

Durant el primer trimestre de gestació, és habitual que el cabell estigui una mica més debilitat, que tingui menys lluentor i que caigui amb facilitat. És a partir del segon trimestre quan comença a millorar de mica en mica. També notaràs que el seu creixement es redueix de forma considerable.Com has de cuidar el teu cabell?


És important tenir en compte que no tots els productes són adients pel cabell, ja que poden contenir ingredients contraindicats en l'embaràs.

En aquest cas, és important que els productes siguin de qualitat i recomanats. Pots fer ús d'un xampú neutre que et permetrà mantenir el teu cabell.

Evita utilitzar productes agressius, així com planxes i assecadors que poden castigar el teu cabell. Si està massa debilitat, procura no fer-te recollits, trenes o cues que puguin trencar el cabell.

Recorda que dur una dieta sana, amb molta fruita i verdura, també t'ajudarà a mantenir un cabell sa.I després del part què?


Quan donis a llum és molt important que mantinguis unes pautes de cura del teu cabell, ja que aquest no es recupera ràpidament.

No has de patir si et cau bastant el cabell, és habitual en la majoria de dones que acaben de tenir un nadó.Ara que ja gaudeixes del bebè, pots demanar cita a la teva perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí, per fer algun tractament específic per la caiguda del cabell, o per detectar quines són les necessitats del teu cabell.


Cap comentari:

Publica un comentari