dimecres, 6 de maig de 2020

Com escollir la màscara de pestanyes

Com escollir la màscara de pestanyes segons les teves necessitats i gustos és més fàcil del que et penses. Per això, des de Raffel Pages Rubí, et desvelem tots els tips necessaris.
Totes les que heu realitzat alguna cerca sobre la màscara de pestanyes perfecta, sabeu que hi ha un munt de possibilitats. És normal provar vàries màscares fins a trobar la que més t'agrada.


Tips per escollir la màscara de pestanyes: què has de tenir en compte.


1. Què vols aconseguir?


Tenir clar quin és l'objectiu o l'efecte que vols aconseguir a les teves pestanyes és essencial. Unes pestanyes més llargues, més tupides, amb més corbes o un efecte pestanyes postisses.


2. Normal, waterproof o water resistant?


Saber quina és la diferència entre waterproof i water resistant, és a dir, la resistència de les màscares de pestanyes és molt important, ja que cadascuna t'acompanyarà segons l'entorn o el medi en el qual et trobis.

Les màscares waterproof són molt resistents i et permeten ficar-te dintre de l'aigua mantenint les pestanyes perfectes.
Per altra banda, les water resistant, aguanten la suor, alguna goteta d'aigua i la humitat.
3. Tipus de raspall

Raspalls amb molt cabell, raspalls amb el cabells curts i rígids, de silicona, amb la punta afilada, amb el centre estret, ... són moltes les varietats que pots trobar.

Si no saps quina és la funció de cada raspall i quina és la seva aplicació, és habitual que el resultat no sigui del teu gust. Per aquest motiu és molt important que et mostrem quina és la seva utilitat i com ho has d'aplicar a casa.Cap comentari:

Publica un comentari