dissabte, 9 de maig de 2020

Dona color al teu cabell, i també alegria

Després de tant de temps tancats a casa tornem a veure per fi la llum del sol, i quina millor manera de brillar que potenciant el color del teu cabell.

Has pensat fer un canvi de color? A la nostra perruqueria Raffel Pages Rubí ens encanten els colors vius i amb molta vida!


Després de tants dies de confinament, hem tingut molt temps per pensar i decidir fer-nos un canvi de look. Alguns/es de vosaltres heu pensat en un tall de cabell, però i si canviem també el color del teu cabell?

Quin color vols?


En primer lloc és important saber quin és el color que desitges pel teu cabell. Els colors fantasía queden molt bé durant l'estiu, però hi ha un munt de colors més. Has de tenir en compte el to de la teva pell i ulls, i com habitualment vesteixes. Un toc atrevit et pot quedar genial i es tracta de fer un bon canvi no?

Si dubtes entre alguns colors, et podem assessor perque la teva decisió sigui l'encertada. També pots donar un cop d'ull a algunes imatges o apps que canvien el color del teu cabell per fer-te millor la idea de quin serà el resultat.Durant el 2020 els colors més de moda són els grisos, blancs, els rosos nòrdics i els coures. Així si vols anar a la moda ja saps per quins colors optar.


Com aconseguir un color lluent i natural


Quan parlem de colors vius i lluents moltes vegades ens venen al cap colors vermells, blaus, verds, ... però sabies que un color natural també pot tenir vida i lluentor?Tants amb metxes com amb banys de lluentor, pots aconseguir que el teu color llueixi com mai i recuperi la vida que ha perdut durant tots aquests dies. 

Hi ha altres tècniques com el reflexes, bitons, degrades, balayages, babylights o fans (per a les mes naturals), que aportaran tota la llum que necessita el teu cabell.


Cap comentari:

Publica un comentari