Política de privacitat


Raffel Pages Rubí està plenament conscienciat de la necessitat de mantenir una adequada política de privacitat i seguretat de les dades de caràcter personal i identificatives dels usuaris dels seus serveis i dels seus clients.

Volem ser transparents i protegir les dades. Per això, el tractament de les dades de caràcter personal, així com l’enviament de comunicacions comercials realitzades per mitjans electrònics, són conformes a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/279, vigent des del 25 de maig 2018, i a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic. En conseqüència, exposa el seu compromís amb la privacitat dels usuaris d’aquest web.

En relació a les dades recavades en aquest web, podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, així com revocar el consentiment atorgat per al tractament de les dades. La sol·licitud podrà realitzar-se a través de correu postal o per correu electrònic a l’adreça següent:

Raffel Pages Rubí
Carrer Maximí Fornés, 5
08191 Rubí
info@raffelpagesrubi.cat

Estem molt compromesos amb la privacitat i en contra de pràctiques abusives que envien informació que no s'ha sol·licitat (el que es coneix com spam), per la qual cosa pot tenir la tranquil•litat que no cedirem, compartirem ni vendrem a cap tercer la informació que hem recollit.

Legitimació

En el moment de recollir les dades, els clients i usuaris dels nostres serveis ens donen el consentiment per al seu ús concret, podent-les tractar així de forma legítima.

Seguretat

El compromís de Raffel Pages Rubí  és el de complir amb la obligació de secret de les dades de caràcter personal i el guardar les mesures necessàries per a garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats.

Per això fem servir les mesures de seguretat de la informació generalment utilitzades (per exemple tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat a les dades facilitades). Tot per la seva seguretat.

Drets

Els clients i usuaris dels nostres serveis tenen ple dret sobre les dades personals que ens proporcionen, tal com reconeix la normativa en matèria de protecció de dades.

A més, també hem nomenat un delegat de Protecció de Dades, que s'encarregarà de supervisar el tractament de les seves dades.
  • Dret a REVOCAR el consentiment prestat.
  • Dret d'ACCÉS a les seves dades personals.
  • Dret a sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les seves dades si aquests contenen algun error o no són correctes.
  • Dret a sol·licitar la seva SUPRESSIÓ.
  • Dret a sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les seves dades.
  • Dret a la PORTABILITAT de les seves dades.
  • Dret a l'OBLIT.
En tots els casos els clients i usuaris dels nostres serveis poden exercir els seus drets per correu electrònic dirigit a info@raffelpagesrubi.cat, acompanyat del seu document d'identitat.

En qualsevol cas, si sent que s'ha vulnerat qualsevol dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) a través del seu web www.agpd.es.